Hoppa till sidans innehåll

Stallvärdar


Folder Stallvärd, ministallvärd och kaninskötare .pdf

STALLVÄRDSRIDNING

Varje stallvärd får som tack för sin insats rida 1 gång per vecka. Nedan följer regler för stallvärdsridning:

För stallvärd som vanligtvis rider i M4, Ungdomsgrupp eller Specialgruppbokas stallvärdsridningen i en av stallvärds/igenridningsgrupperna som du hittar på lektionsschemat. Här gäller ridning på eget ansvar enligt ”hyra häst principen”, helt utan instruktör. Minderårig behöver ha med sig en ansvarig vuxen. Bokas senast torsdag lunch samma vecka som du tänkt rida. Alternativt finns möjlighet att rida på ledig plats i någon av våra M4-grupper.

è OBS! Vid enskild stallvärdsridning sker ridningen med sadel och träns, dressyr på ridbana eller i ridhus. Alltså inte barbacka, bommar/hinder eller skogstur. Du måste hålla dig till reglerna som gäller för enskild ridning i ridhus och ridbana.

För stallvärd som vanligtvis rider i M2-M3 bokas stallvärdsridning på en ledig plats i någon av våra M2-M3-grupper. Viktigt att tänka på är att detta endast gäller så länge vi inte har fullt med kurselever i ridgruppen och att det inte går att boka stallvärdsridning i en grupp där nivån är högre än den man vanligtvis rider i.

Allmänt:Vid begränsad tillgång till ridplatser i ordinarie ridgrupp har ”nya” stallvärdar företräde. Här bokar man en stående ridplats så länge gruppen inte är full med kurselever.

FÖR BOKNING/FRÅGOR:
Kontakta kansliet via
076-142 41 15
This is a mailto link

Uppdaterad: 11 DEC 2019 11:15 Skribent: Josefine Rodestrand
E-post: Adressen Gömd

KONTAKT

Söderköpings Ryttarsällskap
Liljerumsvägen 
61433 Söderköping 
This is a mailto link
076-142 41 15

BG: 5718-7460
Swishnr: 123 680 43 97

Postadress:
Söderköpings RS - Ridsport
Liljerumsvägen
61433 Söderköping

Kontakt:
Tel: 0761424115
E-post: kansli@soderkopingsr...

Se all info