Hoppa till sidans innehåll

Personal


Följande personal arbetar på Alboga ridanläggning:

Gunillaåretsridsportledare

 

Gunilla Melin - Ridskolechef
Gunilla är vår ridskolechef och arbetar med det mesta här på ridskolan. Hon har ridlektioner, stalltjänst och kontorsarbete.

Du som rider tidig tisdagseftermiddag träffar Gunilla i manegen. :)Gunilla utsågs till årets ridsportledare av Östergötlands ridsportförbund år 2013, något som vi såklart är oerhört stolta över!

Carlsson

 

 

 

Johanna Carlsson - Utbildad ridlärare Vreta Yrkeshögskola, Hippologstuderande

Jag är 26 år och utbildade mig sommaren 2011 till ridledare på Strömsholm. Sedan dess har jag haft många kurser, jobbat extra och efter en kort tid som hästskötare hos en tävlingsryttare efter gymnasiet, blev det hösten 2012 heltid på ridskolan. Jag brinner för pedagogik och har under mina år haft mängder av ridlektioner, vilket jag tycker är så kul! 

Utbildade mig sommaren 2014 vidare vid Vretaskolan till en yrkesmässig ridlärartitel. 

 

Jag brinner lite extra för hoppning och har med min tidigare häst Ramazotti tävlat upp till 120cm. 

 

Från hösten 2018 går jag på tjänstledighet för att plugga vidare till hippolog. :) Jag gör lite gästspel på pay n jumps samt lov. :)

 

Josefine Rodestrand - Hippolog & Diplomerad ridlärare level 2

Josefine är född 1995 och är utbildad hippolog och diplomerad ridlärare level 2. Är från början uppvuxen på Vikbolandet. Jag har startat upp till MSV B i dressyr och 120 cm i hoppning men dressyren är det jag brinner för mest. 

Jag bor på en gård där jag har uthyrning av boxar, träningsverksamhet och tillridning av hästar, just nu studerar jag även vidare. 

Ni träffar mig i manegen på måndagar.

 

 

Ebba Melin - Utbildad Ridledare

Ebba heter jag och är 25 år gammal. Jag har hållit på med hästar så länge jag kan minnas och har både tävlat i ponnygalopp, fälttävlan och hoppning på flertalet ponnys och hästar. På storhäst har jag tävlat upp till 120 cm. Jag utbildade mig sommaren 2016 till ridledare och är utbildad banbyggare, samt socionom. Jag har genom åren haft många hoppträningar och kurser.  Ni träffar mig på torsdagskvällar och på övriga hoppträningar/aktiviteter. 

 

Min egen häst Latina är ett femårigt sto som står på ridskolan, ännu har vi inte hunnit ut på tävlingsbanan, men det hoppas vi snart på. 

Jenny Gustafsson - Hippolog 

Mitt namn är Jenny och jag är 25 år gammal. Jag kommer från början från Linköping men har de senaste tre åren bott i Flyinge och i Strömsholm där jag har studerat på Hippologprogrammet. Mitt sista år har jag gått med inriktning hästutbildning mot hoppning. Avslutar min utbildning nu till sommaren och blev i vintras även godkänd på mitt yrkesprov för Svensk Ridlärare Level 2.

Jag tränar och tävlar själv en del i hoppning och det är hoppningen som jag brinner lite extra för! Speciellt roligt tycker jag att det är med yngre hästar.

Jag är uppvuxen på ridskola och även när jag skaffade egen häst hängde jag kvar på ridskolan länge. Jag spenderade alla mina somrar på ridläger och när jag blev äldre som lägerledare. Detta öppnade såklart upp mina ögon för undervisning och det senaste året har jag jobbat extra på en ridskola i Västerås. Jag tycker det är väldigt inspirerande att jobba som ridlärare och att se ryttare utvecklas tillsammans med hästen är bland det roligaste jag vet! 

Jag ser väldigt mycket fram emot att börja arbeta med er på alla på SRS, det ska bli superkul! 🦄

Uppdaterad: 03 JUL 2018 10:08 Skribent: Johanna Carlsson

KONTAKT

Söderköpings Ryttarsällskap
Liljerumsvägen 
61433 Söderköping 
This is a mailto link
076-142 41 15

BG: 5718-7460
Swishnr: 123 680 43 97

Postadress:
Söderköpings RS - Ridsport
Liljerumsvägen
61433 Söderköping

Kontakt:
Tel: 0761424115
E-post: This is a mailto link

Se all info