Hoppa till sidans innehåll

Personal


Följande personal arbetar på Alboga ridanläggning:

Gunillaåretsridsportledare

 

Gunilla Melin - Ridskolechef
Gunilla är vår ridskolechef och arbetar med det mesta här på ridskolan. Hon har ridlektioner, stalltjänst och kontorsarbete.

Du som rider tidig tisdagseftermiddag träffar Gunilla i manegen. :)Gunilla utsågs till årets ridsportledare av Östergötlands ridsportförbund år 2013, något som vi såklart är oerhört stolta över!

Carlsson

 

 

 

Johanna Carlsson - Utbildad ridlärare Vreta Yrkeshögskola

Jag är 25 år och utbildade mig sommaren 2011 till ridledare på Strömsholm. Sedan dess har jag haft många kurser, jobbat extra och efter en kort tid som hästskötare hos en tävlingsryttare efter gymnasiet, blev det hösten 2012 heltid på ridskolan. Jag brinner för pedagogik och har under mina år haft mängder av ridlektioner, vilket jag tycker är så kul! 

Utbildade mig sommaren 2014 vidare vid Vretaskolan till en yrkesmässig ridlärartitel. 

 

Jag brinner lite extra för hoppning och har med min tidigare häst Ramazotti tävlat upp till 120cm. 

 

Från hösten 2018 går jag på tjänstledighet för att plugga vidare till hippolog. :) Jag gör lite gästspel på pay n jumps samt lov. :)

 

Josefine Rodestrand - Hippolog & Diplomerad ridlärare level 2

Josefine är född 1995 och är utbildad hippolog och diplomerad ridlärare level 2. Är från början uppvuxen på Vikbolandet. Jag har startat upp till MSV B i dressyr och 120 cm i hoppning men dressyren är det jag brinner för mest. 

Jag har i dagsläget 5 egna hästar och flertalet hästar i utbildning hemma på gården för tävling och träning.

Ni träffar mig i manegen på tisdagar och lördagar.

 

 

Ebba Melin - Utbildad Ridledare

Ebba heter jag och är 24 år gammal. Jag har hållit på med hästar så länge jag kan minnas och har både tävlat i ponnygalopp, fälttävlan och hoppning på flertalet ponnys och hästar. På storhäst har jag tävlat upp till 120 cm. Jag utbildade mig sommaren 2016 till ridledare och håller just nu på att gå banbyggarutbildningen, samtidigt som jag pluggar till socionom. Jag har genom åren haft många hoppträningar och kurser, något som jag sysslar med parallellt med mitt övriga plugg. Ni träffar mig på torsdagskvällar och på övriga hoppträningar/aktiviteter. 

 

Jag har min egen fyraåring Daiquri S på ridskolan, som är hoppstammad och som  ska bli min nya stjärna, dessutom sköter, rider och tävlar jag Julides häst Zilverfeet C som också står på ridskolan. 

 

Anna Pedersen

Jag heter Anna och är född 1996. Numera boende i söderköping men ursprungligen från Finspång. Har två egna hästar varav en ungäst och ett dressyrsto som står här på ridskolan. Har  tidigare tävlat upp till 110cm i hoppning samt MsvC dressyr, idag är det dressyren som jag brinner mest för.

Jobbar med ridlektioner i huvudsak måndag, onsdag, fredag och lördag. Ansvarig för stall och foder samt hästarnas utrustning.

Diplomerad hästskötare med vidareutbildning på Vreta Yrkeshögskola inriktning ridlärare.

 

 

 

 

 

Catharina Torstensson

Jag heter Catharina men kallas för Cattis och är född 1988. Jag bor i Valdemarsvik och Norrköping. På dagarna arbetar jag som lärare på en liten skola i Norrköping där jag i år har en årskurs 5.

 Jag utbildade mig till ridlärare på Vreta 07-09 (dåvarande KY-utbildning). Jag är diplomerad ridlärare level II. Jag har tidigare jobbat på Åby Rid- och Träningscenter, Töreboda Ridskola och senast Hammarkinds Ryttarkamrater. Jag har även jobbat som hästskötare i hoppstall tidigare.

Just nu har jag en egen häst, Vaipers, som är en lettisk import född 2012, honom köpte jag vintern 2018-19 och rider främst dressyr på men tycker det är viktigt med allsidig träning. Jag har tidigare tävlat upp till Msv C dressyr och 120-hoppning, idag är det dressyren jag brinner starkast för.

 

 

Uppdaterad: 03 JUL 2018 10:08 Skribent: Johanna Carlsson

KONTAKT

Söderköpings Ryttarsällskap
Liljerumsvägen 
61433 Söderköping 
This is a mailto link
076-142 41 15

BG: 5718-7460
Swishnr: 123 680 43 97

Postadress:
Söderköpings RS - Ridsport
Liljerumsvägen
61433 Söderköping

Kontakt:
Tel: 0761424115
E-post: This is a mailto link

Se all info