Följ sidan "Anläggningsavgifter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Anläggningsavgifter

Anläggningsavgifter för SRS medlemmar som inte tävlar för annan klubb

Ger dig med egen häst möjlighet att nyttja anläggningen i Alboga inklusive hindermaterial. Anläggningskortet gäller för enskild ridning utan tränare.  De tränare/intruktörer som undevisar i SRS ridhus ska göra det i samarbete och kontakt med oss.

Per tillfälle                                                                      60 kr

Per halvår (1/1 till 30/6 eller 1/7 till 31/12)

OBS! Prishöjning fr.o.m. 2017:

Alboga    850 kr

OBS! Är du inte medlem eller om du tävlar för annan klubb gäller dubbla avgifter.

Hur gör jag för att börja rida på anläggningen ?

1. Betala din avgift  till vårt BG 5718-7460.
    Ange: Anläggningsavgift Alboga, datum/period samt namn häst eller ryttare.
  2. Sänd e-post till kansliet för att ta emot mejl med anläggningskort, ridhusregler mm. Du löser anläggningsavgift för häst eller ryttare ange vilket ni önskar.
  3.  Kontakta SRS kansli före första ridtillfället.
  4. Följ ridhus/anläggningregler som finns angivet på respektive anläggning och även på vår hemsida.

Vill du hyra ridbana/ridhus för annan verksamhet än ovan, kontakta SRS kansli. Tel: 0121-155 59 eller mail: kansli@soderkopingsrs.se.

Inga nyheter är skapade

Söderköpings Ryttarsällskap