SRS Drogpolicy

Alboga ridanläggning är en samlingspunkt för ridintresserade i Söderköpings kommun. Här träffas människor i alla åldrar för att odla sitt gemensamma intresse, hästen.

Denna policy skall vara ett stöd för SRS medlemmar. Med droger menar vi tobak, alkohol och andra berusningsmedel.

SRS drogpolicy innebär:

- Att när det serveras alkohol vid SRS arrangemang på anläggningen (eller i annan lokal i egen regi) åligger det ansvariga att tillse att alla som förtär alkohol har uppnått 18 års ålder. Vid behov ska legitimationskontroll göras.

- Att tobaksrökning ej får ske efter 1 oktober 2005 på Alboga ridanläggning.

- Att om en omyndig person uppträder påverkad inom Alboga ridanläggning (eller på annat SRS-arrangemang) är det varje vuxen medlems skyldighet att omedelbart kontakta målsman för åtgärd.

- Att om en myndig person uppträder berusad och störande inom Alboga ridanläggning (eller på annat SRS-arrangemang) är det varje vuxen medlems skyldighet att omedelbart avvisa personen från området eller från arrangemanget.

- Att styrelsen äger rätt att avstänga person från SRS anläggning, som tillhandahåller person under 18 år alkohol.

- Att SRS varje år skall erbjuda medlemmarna information/upplysning kring droger.

- Att i övrigt uppmanas medlemmarna att alltid uppvisa ett allmänt trivsamt och representativt uppträdande som representant för Söderköpings Ryttarsällskap.

Denna policy antogs vid SRS styrelsemöte 2005-09-07

Uppdaterad: 21 JUL 2011 22:15