Hoppa till sidans innehåll

Lektionshästar


Denna sida är under uppbyggnad, bilder m.m. kommer inom kort!

 

 

Spirit

Sto

Född: 2003

Okänd härstammning

Ras: Korsningsponny

B-ponny


Spirit är en pigg och busig liten skimmel som varit hos oss länge! Hon har hjälpt många elever ut på tävlingsbanan och är en riktig klippa att ha med sig på sitt första tävlingsäventyr. :)

 

 

Linhagens a Diva to Love

Sto

Född: 2007

e. Springbourne Pioneer

u. Linhagens Rock to love

B-ponny

Diva är ett sockersött litet brunt welshsto som kom till oss hösten 2013. Hon har sedan dess lärt måånga elever att rida och är tävlad upp till LC-hoppning.

 

Daim

Valack

Född: 1999

Okänd

B-ponny

Daim är en brun korsningsponny som tävlat mycket i sitt liv, både i dressyr, hoppning och fälttävlan. Han har lotsat många elever runt på tävlingsbanan med glimten i ögat och har blivit utsedd till "årets ponny" flertalet år i rad!

 

Lydig

Sto

Född: 2012

Dansk korsningsponny

B-ponny

Lydig är en söt liten stickelhårig fux som kom till oss hösten 2017. Hon är söt och snäll, lite känslig och vinner många pluspoäng på hennes snygga speciella färg!

 

Aala

Sto

Född: 2000

e. Aku 684 E

u. Arda 3275 E

Ras: Öselponny

C-ponny

Aala är en skimmel älskar mat och har likt Spirit varit hos oss på ridskolan länge. Hon är en riktigt trygg klippa som vi bland annat anväder oss utav på handikapplektioner, men likväl har hon varit ute på tävlingsbanan och visat upp sig i upp till LC-hoppning!

 

Laura

Sto

Född: 2012

Fjordkorsning

Storleken som en C-ponny, tror vi, ej mätt. 

Laura jobbar under sommarhalvåret med remmalag nere på Visingsö, så detta är en mycket mångsidig häst. Hon är en blackfärgad positiv och framåt i både dressyr och hoppning, hon är även en av hästarna som vi använder till att harva ridhuset med. Vi har även kunnat busa till det med henne eftersom hon är inkörd - så på vintern har vi åkt pulka bakom henne - något som brukar vara enormt uppskattat!

 

SB Estelle

Sto

Född 2008

e. Top Nordpol RP 146

u. Zandbergs Esther RP 1208 H

C-ponny

SB Estelle är en brun ponny som varit omåttligt populär enda sen hon kom till oss våren 2015. Hon älskar att hoppa och har tävlat upp till LB-nivå i hoppning. 

 

Ilmars

Valack

Född: 2010

e. Infakts

u. Lauce

Storleken som en D-ponny tror vi, ej mätt.

Ilmars kom till oss hösten 2016, en vänlig men lite känslig brun kille som tycker att hoppning är kanonkul! Han är en riktig buse i hagen, men som sagt en mycket omtyckt häst i manegen, både inom hoppning och dressyr.

 

Denka

Sto

Född: 2012

Okänd härstämmning

Korsningsponny

Storleken som en D-ponny tror vi, ej mätt.

Denka kom till oss våren 2017, en känslig ljusbrun häst som har lite "kallblodsutseende", kolla in hennes maffiga hovskägg och hovar! Trots att hon är en lite "rejälare" typ så är hon oerhört smidig och mjuk, både i dressyren och hoppningen.

 

Balvis

Valack

Född: 2013

e. Biplanas

u. Daimena

Ras: Zeimatuka

Storleken som en D-ponny tror vi, ej mätt.

Balvis kom till hos vintern 2017 och är under utbildning. En brun kille som har en sådan charm, kolla bara in hans lockiga man och svans! Känslig, men lättlärd och lär bli en favorit när han börjar att arbeta på lektionerna!

 

BellaMi

Sto

Född: 2006

e. Stargolds Cavalero - Buller Edslev

u. Flika

Ridhäst

BellaMi är en fuxfärgad liten storhäst och arbetar såväl vuxenlektioner som barnlektioner. Hon är mycket trevlig i dressyren och gör alltid sitt bästa sen hon kom till oss sommaren 2015. 

 

Füga

Sto

Född: 2006

e. Furoseo

u. Gunda

Ridhäst

Füga är en brun stohäst som bott hos oss sen augusti 2011. Hon har stora fina gångarter och länge varit en storfavorit hos de elever som brinner för dressyr. Men visst kan hon hoppa med, hon har tidigare tävlat upp till 1m hoppning!

 

Deksters

Valack 

Född: 2003

e. Sanco

u. Dance

Ridhäst

Deksters är en mörkbrun kille som kom till oss hösten 2012. Han har sedan dess lotsat flertalet elever ut på tävlingsbanan i hoppning, upp till 1m-nivå. En klippa som arbetar på såväl vuxen som barnlektioner.

 

Kontakts

Valack

Född: 2009

e. Coleo

u. Regula

Ridhäst

Kontakts är en storfavorit som blivit utnämnd till "årets häst". Han är trevlig både i hoppning och dressyr, en häst som vi bland annat använder oss av till verksamhet med elever med särskilda behov, då han är en riktigt vänlig individ.

 

Lorenca

Sto

Född: 2009

e. Loreno Lu ~ Lakijs

u. Lerija

Ridhäst

Lorenca är ett mörkbrunt sto som även hon är en storfavorit hos de som brinner för dressyr, då hon har mycket enkelt för sig. Hon har tävlat och vunnit i LB-dressyr med vår instruktör Josefine! Trevliga gångarter och ett hjärta av guld!

 

Dakãra

Sto

Född: 2007

e. Deriks ~Gulsars

u. Glorija

Ridhäst

Dakãra är en fux som kom till oss vintern 2014 och som har en mycket positiv inställning till det mesta! Hon har tävlat upp till 1m hoppning med flera elever och gjort detta med bravur, även startat dressyr med godkända fina resultat!

 

Bakû

Valack

Född: 2012

Okänd härstammning, från Litauen

Ridhäst

Bakû är en liten nättare skimmelvalack som gått från klarhet till klarhet hos oss. Från att inte alls ha koll på sina ben, till att utvecklas till en häst som faktiskt hoppar runda och fina språng och ger en fin ridkänsla.

 

Felina

Sto

Född: 2009

Dansk korsning

Ridhäst

Felina är en lite nättare skäck som kom till oss hösten 2016 , en känslig häst som hoppar riktigt bra. Tillsammans med vår ridledare Ebba har Felina tävlat på hemmaplan upp till 1m hoppning. 

 

Brukne

Sto

Född: 2013

e. Briedis

u. Briede

Korsning mellan ardenner och Zeimatuka

Ridhäst

Brukne är ett fuxsto arbetar likt Laura på remmalag på Visingsö under sommarhalvåret.

Hon oss får hon nu även en ridutbildning och vi använder även henne till att harva ridhuset med. Hon är en riktigt vänlig häst som förstått att när man är stor, måste man vara snäll!

 

Coriandrs

Valack

Född: 2012

e. Coleo

u. Diadema

Ridhäst

Coriandrs är halvbror till Kontakts och en mörkbrun stor kille som är pigg och framåt. Han kom till oss hösten 2017 och är en snygg kille som vann mångas hjärtan direkt. Han är störst i stallet med en mankhöjd på 175 + men även han vet om att när man är stoor, måste man vara snäll! 

 

 

 Lada

Sto

Född 2009

e. Latto ~ Allegro

u. Arona

Ridhäst

 

Lada är förnärvarande uthyrd på heltid till Ella Sedihn med familj och stå uppstallad hos oss på SRS.

   
   
   
   
Uppdaterad: 07 DEC 2017 12:54
Skribent: Johanna Carlsson
Epost: Adressen Gömd

KONTAKT

Söderköpings Ryttarsällskap
Liljerumsvägen 
61433 Söderköping 
This is a mailto link
0121-15559

BG: 5718-7460
Swishnr: 1236804397

Postadress:
Söderköpings RS - Ridsport
Liljerumsvägen
61433 Söderköping

Kontakt:
Tel: 012115559
E-post: This is a mailto link

Se all info