Hoppa till sidans innehåll

Personal


Följande personal arbetar på Alboga ridanläggning:

Gunillaåretsridsportledare

 

Gunilla Melin - Ridskolechef
Gunilla är vår ridskolechef och arbetar med det mesta här på ridskolan. Hon har ridlektioner, stalltjänst och kontorsarbete.

Du som rider tidig tisdagseftermiddag träffar Gunilla i manegen. :)Gunilla utsågs till årets ridsportledare av Östergötlands ridsportförbund år 2013, något som vi såklart är oerhört stolta över!

Carlsson

 

 

 

Johanna Carlsson - Utbildad ridlärare Vreta Yrkeshögskola

Jag är 25 år och utbildade mig sommaren 2011 till ridledare på Strömsholm. Sedan dess har jag haft många kurser, jobbat extra och efter en kort tid som hästskötare hos en tävlingsryttare efter gymnasiet, blev det hösten 2012 heltid på ridskolan. Jag har i nuläget lektioner på torsdagar & fredagar, tycker att det är det roligaste som finns! :-) 

Utbildade mig sommaren 2014 vidare vid Vretaskolan till en yrkesmässig ridlärartitel. 

 

Jag brinner lite extra för hoppning och har med min tidigare häst Ramazotti tävlat upp till 120cm. 

 

I höst 2018 går jag på tjänstledighet för att plugga vidare till hippolog. :)

 

Josefine Rodestrand - Hippolog & Diplomerad ridlärare level 2

Josefine är född 1995 och är utbildad hippolog och diplomerad ridlärare level 2. Är från början uppvuxen på Vikbolandet. Jag har startat upp till MSV B i dressyr och 120 cm i hoppning men dressyren är det som jag brinner mest för. 

Jag har i dagsläget 5 egna hästar och flertalet hästar i utbildning hemma på gården för tävling och träning.

Ni träffar mig i manegen på måndagskvällar, onsdagskvällar och söndagar.

 

 

Ebba Melin - Utbildad Ridledare

Ebba heter jag och är 24 år gammal. Jag har hållit på med hästar så länge jag kan minnas och har både tävlat i ponnygalopp, fälttävlan och hoppning på flertalet ponnys och hästar. På storhäst har jag tävlat upp till 120 cm. Jag utbildade mig sommaren 2016 till ridledare och håller just nu på att gå banbyggarutbildningen, samtidigt som jag pluggar till socionom. Jag har genom åren haft många hoppträningar och kurser, något som jag sysslar med parallellt med mitt övriga plugg. Ni träffar mig på torsdagskvällar och på övriga hoppträningar/aktiviteter. 

 

Jag har min egen fyraåring Daiquri S på ridskolan, som är hoppstammad och som  ska bli min nya stjärna, dessutom sköter, rider och tävlar jag Julides häst Zilverfeet C som också står på ridskolan. 

 

Anna Pedersen

Är född 1996 och jobbar med ridlektioner i huvudsak tisdag, onsdag och lördag. Ansvarig för stall och foder och tar även hand om banhoppningsträningar. Diplomerad hästskötare med vidareutbildning på Vreta Yrkeshögskola inriktning ridlärare.

 

 

 

 

 Hilda Kronqvist

 Jag heter Hilda Kronqvist är 29 år och bor i Valdemarsvik.

Jag är uppvuxen i Söderköping och började själv rida här på SRS när jag var 5 år gammal, och har sedan dess haft hästar och ridsport som mitt största intresse.

Jag är Diplomerad hästskötare och har även läst första året på Vreta skolans Yh-utbildning till ridlärare, hoppade av till andra året och började jobba som hästskötare hos Cecilia och Viveca Lundbäck.

Har tidigare också jobbat som ridlärare på Hammarkinds ryttarkamrater i Gusum.

På min fritid spenderar jag självklart mycket tid i stallet men har för tillfället ingen egen häst.

Förutom hästar har jag också ett annat stort intresse vilket är jakt, jag och min sambo har en jakthund som vi tränar mycket med, både lydnad och spår, han heter Lubbe och är snart 2 år.

 Annars jobbar och driver jag en butik i Norrköping som heter ”Här för frisör” där vi säljer material, schampo och hårfärg till frisörer och frisörsalonger.

 

Uppdaterad: 03 JUL 2018 10:08 Skribent: Johanna Carlsson

KONTAKT

Söderköpings Ryttarsällskap
Liljerumsvägen 
61433 Söderköping 
This is a mailto link
076-142 41 15

BG: 5718-7460
Swishnr: 123 680 43 97

Postadress:
Söderköpings RS - Ridsport
Liljerumsvägen
61433 Söderköping

Kontakt:
Tel: 0761424115
E-post: This is a mailto link

Se all info