Hoppa till sidans innehåll

Personal


Följande personal arbetar på Alboga ridanläggning:

Gunillaåretsridsportledare

 

Gunilla Melin - Ridskolechef
Gunilla är vår ridskolechef och arbetar med det mesta här på ridskolan. Hon har ridlektioner, stalltjänst och kontorsarbete.

Du som rider tidig tisdagseftermiddag träffar Gunilla i manegen. :)Gunilla utsågs till årets ridsportledare av Östergötlands ridsportförbund år 2013, något som vi såklart är oerhört stolta över!

Carlsson

 

 

 

Johanna Carlsson - Utbildad ridlärare Vreta Yrkeshögskola

Jag är 24 år och utbildade mig sommaren 2011 till ridledare på Strömsholm. Sedan dess har jag haft många kurser, jobbat extra och efter en kort tid som hästskötare hos en tävlingsryttare efter gymnasiet, blev det hösten 2012 heltid på ridskolan. Jag har i nuläget lektioner på torsdagar & fredagar, tycker att det är det roligaste som finns! :-) 

Utbildade mig sommaren 2014 vidare vid Vretaskolan till en yrkesmässig ridlärartitel. 

 

Jag brinner lite extra för hoppning och har med min tidigare häst Ramazotti tävlat upp till 120cm. 

Min nuvarande häst Gabija är 5 år gammal och står på ridskolan, tanken är att hon ska bli min nya hoppstjärna, som vartefter även hon ska ut på tävlingsbanan. 

Josefin

Josefine Rodestrand - Hippolog & Diplomerad ridlärare lvl 2

Mitt namn är Josefine Rodestrand och jag är 21 år gammal. Jag är utbildad hippolog och utbildad ridlärare level 2. Är från början uppvuxen på Vikbolandet. Jag har startat upp till MSV B i dressyr och 120 cm i hoppning men dressyren är det som jag brinner mest för. 

Jag har en egen 3-årig dressyrstammad häst och flertalet hästar i utbildning för tävling och träning.

Ni träffar mig i manegen på måndagskvällar, onsdagskvällar och söndagar.

 

 

Ebba Melin - Utbildad Ridledare

Ebba heter jag och är 23 år gammal. Jag har hållit på med hästar så länge jag kan minnas och har både tävlat i ponnygalopp, fälttävlan och hoppning på flertalet ponnys och hästar. På storhäst har jag tävlat upp till 120 cm. Jag utbildade mig sommaren 2016 till ridledare och håller just nu på att gå banbyggarutbildningen, samtidigt som jag pluggar till socionom. Jag har genom åren haft många hoppträningar och kurser, något som jag sysslar med parallellt med mitt övriga plugg. Ni träffar mig bland annat varannan tisdagkväll på lektionerna och som sagt på övriga hoppträningar/aktiviteter. 

 

Jag har min egen fyraåring Daiquri S på ridskolan, som är hoppstammad och som  ska bli min nya stjärna, dessutom sköter, rider och tävlar jag Julides häst Zilverfeet C som också står på ridskolan. 

 

Emelie Jahnke, Diplomerad ridlärare level 2

Mitt namn är Emelie Jahnke och jag är 25 år gammal. Jag har gått min ridlärarutbildning på Vreta YH och tog då även min level 2 diplomering. Jag är uppvuxen och bor idag i Oxelösund tillsammans med min sambo, våra 2 hundar och 2 katter. Jag har även min häst Hanter, en 7årig valack, som jag har ägt i snart 1 år och tanken är att vi ska försöka ta oss ut på tävlingsbanorna under 2018. 

Ni träffar Emelie i manegen tisdagskvällar, onsdagseftermiddagar och lördagar. :)

 

 

EXTRA PERSONAL

 

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 26 MAR 2018 16:18
Skribent: Johanna Carlsson

KONTAKT

Söderköpings Ryttarsällskap
Liljerumsvägen 
61433 Söderköping 
This is a mailto link
0121-15559

BG: 5718-7460
Swishnr: 1236804397

Postadress:
Söderköpings RS - Ridsport
Liljerumsvägen
61433 Söderköping

Kontakt:
Tel: 012115559
E-post: This is a mailto link

Se all info