Verksamhetsidé

Söderköpings Ryttarsällskap verkar för att driva en bred verksamhet med hög kvalitet i en trivsam och funktionell anläggning, där hästintresserade i alla åldrar är välkomna att umgås, rida, tävla och finna en meningsfull fritid.

Ridskolan skall välkomna alla ryttare oavsett ålder och mål med sin ridning.

Värdegrund

Söderköpings Ryttarsällskap ska präglas av god hästhållning och ordning, trivsam miljö och stämning samt aktiva och engagerade medlemmar.

Detta innebär:

• Att vi ska driva en högkvalitativ verksamhet med allsidig träning för både hästar och människor
  • Att vi ska verka för god hästhållning, säkerhet och en trygg och trevlig miljö för alla människor på en rökfri anläggning.
  • Att alla medlemmars engagemang ska uppmuntras och tillvaratas med respekt samt att vi ska ha roligt.

Vision

Söderköpings Ryttarsällskap ska vara det självklara valet för ridskolelever och privatryttare där utbildning, utveckling, gemenskap och klubbkänsla står i centrum.

Uppdaterad: 04 DEC 2015 13:31 Skribent: Johanna Carlsson

Postadress: